Talousohjaus – mitä hyötyä yrityksellesi?

Tukeeko yrityksesi talousohjaus liiketoimintasi tavoitteita? 

Talousohjaus sekoitetaan usein terminä taloushallintoon, vaikka se on vain yksi osa sitä. Tarvitseeko yrityksesi laadukkaasti toteutettua ja päätöksen tekoa tukevaa talousohjausta? Vastaus on yksinkertainen: KYLLÄ tarvitsee! 

Kuvittele itsesi jalkapallo-ottelun katsomoon seuraamaan kahden joukkueen taistelua voitosta, jota mitataan tehtyjen maalien lukumäärällä. Katsojat näkevät tulostaululta pelin tilanteen, joka antaa kuvan siitä, mitä aiemmin on tapahtunut. Uskotko, että joukkueiden päävalmentajat katsovat koko pelin ajan vain tulostaululle vai miettivätkö he kuumeisesti, kuinka saavuttaisivat joukkueena oman tavoitteensa eli voiton. 

Sama pätee liiketoimintasi tavoitteellisessa johtamisessa. Pelkkä tulostauluun tuijottaminen on menneisyyttä, johon et voi enää vaikuttaa. Talousohjauksen tarkoituksena on, muuttaa tavoitteesi seurattaviksi ja analysoitaviksi taloudellisiksi mittareiksi, joiden avulla saat varmuutta päätöksen teon ja taloudellisen menestymisen tueksi.  

Miten yrityksesi hyötyy liiketoiminnan tavoitteita tukevasta Talousohjauksesta? Lataa ILMAINEN opas nettisivuiltani, jossa kerron sinulle 5 vaikuttavinta talousohjauksen hyötyä. Linkki oppaaseen: https://finanstein.fi/talousohjaus/

Jos tarvitset apua yrityksesi talousohjaukseen, ota minuun yhteyttä 0504047254 tai markus@finanstein.fi.

Markus Pakarinen, Finanstein Oy

Palvelut

Yritystalouden viisastenkivi

Pienteollisuusyrityksen toimitusjohtaja.

Minulla on jahtaamasi viisastenkivi, jonka avulla pystyt keskittymään paremmin yrityksesi kehittämiseen.

Ja mikä tärkeintä, saat nauttia levollisista yöunista pelkäämättä, että fokuksesi katoaisi päivittäisestä tekemisestäsi.

Jos haluat kuulla lisää tästä viisastenkivestä,

Tutustu Yritystalouden viisastenkiveen täältä.