Viestintä talouskumppanisi kanssa

Onko kirjanpitäjäsi häirinnyt sinua tylsillä taloushallinnon asioilla kesken rentouttavan lomamatkan? 

Yrityksesi kehittyessä ja menestyessä se tarvitsee tehokasta sekä ennakoivaa viestintää, niin yrityksesi sisällä kuin yrityksen ulkopuolellekin. Yrityksesi tavoitteisiin linkittyvän taloushallinnon yksi kulmakivi on etukäteen suunniteltu ja oikein resursoitu viestintä. Siihen tarvitset talouskumppanin, joka panostaa toiminnassaan asiakasviestintään sekä ymmärtää sen tärkeyden. Unohtamatta toimivia ja helppokäyttöisiä viestintäkanavia. 

Mikä surkeassa viestinnässä talouskumppanisi kanssa voi koitua ongelmaksi? 

Esimerkkitapaus: yrityksesi tilikausi on vaihtunut ja on tilinpäätöksen laatimisen aika. Et ole etukäteen sopinut kirjanpitäjäsi kanssa tarkemmin, milloin toimitat tilinpäätöksen laatimiseen tarvittavat asiakirjat hänelle, eikä kirjanpitäjäsi koe velvollisuudekseen muistuttaa sinua asiasta. Unohdat tilinpäätöksen. Kirjanpitäjäsi soittaa sinulle viikkoa ennen määräajan umpeutumista, ja tiedustelee, milloin ajattelit toimittaa tilinpäätökseen liittyvät asiakirjat? Vastatessasi tähän soittoon talvilomamatkaltasi aurinkotuolista, muutama ärräpää on hyvin luonnollinen reaktio. 

Haluaisitko sinäkin viettää lomasi jatkossa kaikessa rauhassa? 

Ota yhteyttä, niin laitetaan yrityksesi taloushallinto kuntoon, jolloin saat viettää lomasi rauhassa. 

Markus Pakarinen, Finanstein Oy

Palvelut

Yritystalouden viisastenkivi

Pienteollisuusyrityksen toimitusjohtaja.

Minulla on jahtaamasi viisastenkivi, jonka avulla pystyt keskittymään paremmin yrityksesi kehittämiseen.

Ja mikä tärkeintä, saat nauttia levollisista yöunista pelkäämättä, että fokuksesi katoaisi päivittäisestä tekemisestäsi.

Jos haluat kuulla lisää tästä viisastenkivestä,

Tutustu Yritystalouden viisastenkiveen täältä.