Ulkoistettu talouskumppani

Tiedätkö, miten yrityksesi voi hyötyä ulkoistetusta talouskumppanista? 

Talouskumppani keskittyy yrityksessäsi esim. tuottamaan johdolle relevantteja talousraportteja ja seuraamaan, miten yritys pysyy asettamassaan budjetissa. Unohtamatta monia muita työtehtäviä talousraportoinnin kehittämisestä aina johtoryhmän taloussparrailuihin saakka. 

Ulkoistaminen liitetään liiketoiminnassa usein tuotannon eri osa-alueisiin. Tänä päivänä voit ulkoistaa myös yrityksesi hallintoon liittyviä osa-alueita, kuten talousohjauksen. Talousasiantuntijan ulkoistaminen voi tulla kysymykseen, mikäli yrityksessäsi ei ole tarvetta kokoaikaisen talousasiantuntijan työpanokselle tai sinulla ei ole aikaa rekrytoida tällaista osaajaa. Ulkoistettu talouskumppani on kustannustehokas sekä joustava vaihtoehto tällaisessa tilanteessa. 

Talouskumppani voi auttaa yritystäsi esim. tuottamaan ja analysoimaan päätöksentekoa tukevaa taloudellista informaatiota, kehittämään taloudellista raportointia, parantamaan yrityksen taloudellista tietoutta tai toimimaan johdon sparraajana talousasioissa. Yrityksesi ulkopuolelta tulevan henkilön on usein helpompi nähdä kriittisiä kehityskohteita liiketoiminnassasi. Tämä pätee myös talousohjauksessa. 

Etsitkö yritykseesi talouskumppania selkeyttämään yrityksen talousinformaatiota tai kaipaat sparrausta yrityksen talousasioihin? 

Soita 0504047254 tai laita sähköpostia markus@finanstein.fi 

Markus Pakarinen, Finanstein Oy

Palvelut

Yritystalouden viisastenkivi

Pienteollisuusyrityksen toimitusjohtaja.

Minulla on jahtaamasi viisastenkivi, jonka avulla pystyt keskittymään paremmin yrityksesi kehittämiseen.

Ja mikä tärkeintä, saat nauttia levollisista yöunista pelkäämättä, että fokuksesi katoaisi päivittäisestä tekemisestäsi.

Jos haluat kuulla lisää tästä viisastenkivestä,

Tutustu Yritystalouden viisastenkiveen täältä.