Miksi sähköinen taloushallinto?

Yrittäjä. Lähetätkö asiakkaillesi vielä paperilaskuja ja kiikutat kirjanpitäjällesi numeroimasi kuitit kirjekuoressa kuukausittain?

Tiesithän, että sinun EI tarvitse toimia näin? Voit hoitaa asiakkaidesi laskuttamisen ja kuittien toimittamisen kirjanpitäjällesi täysin sähköisesti, jolloin säästät rahaa sekä ennen kaikkea kallisarvoista aikaasi. Siirtyminen paperisesta taloushallinnosta sähköiseen ei vaadi sinulta ymmärrystä kirjanpidosta sen enempää, päinvastoin. Riittää, että hallitset puhelimesi kameratoiminnon, jolla nappaat selkeän kuvan ostoskuitistasi tai muusta fyysisestä tositteesta.

Miksi säästät rahaa sähköistämällä taloushallintosi?

Toimittamalla liiketoiminnassasi aiheutuneet kulukuitit sähköisesti kirjanpitäjällesi esim. eTaskun tai muun sähköisen kanavan kautta, säästät kirjanpitäjäsi aikaa, kun hänen ei tarvitse skannata toimittamiasi kuitteja tai muita tositteita. Tämä tarkoittaa sinulle pienempiä tilitoimiston laskuja.

Lähettäessäsi laskuja asiakkaillesi sähköisesti, kustannustehokkain vaihtoehto tähän on käyttää samaa sähköistä järjestelmää, jota kirjanpitäjäsi käyttää yrityksesi kirjanpidon tekemiseen. Ja taas säästyy sinun ja kirjanpitäjäsi aikaa, kun taloushallinnon rutiinihommat hoidetaan yhdessä ja samassa taloushallinnon järjestelmässä.

Sähköistämällä ja samalla uudistamalla yrityksesi taloushallinnon kokonaisvaltaisesti, saat reaaliaikaisempaa tietoa yrityksesi taloudellisesta tilanteesta, jolloin olet paremmin perillä, mitä yrityksessäsi tapahtuu talouden näkökulmasta. Muistathan, että tähänkin muutokseen on saatavilla apua!

Ota  yhteyttä, jos tarvitset sparrausta yrityksesi taloushallinnon päivittämiseen!  

✉ markus@finanstein.fi  

📞 0504047254  

Markus Pakarinen, Finanstein Oy

Palvelut

Yritystalouden viisastenkivi

Pienteollisuusyrityksen toimitusjohtaja.

Minulla on jahtaamasi viisastenkivi, jonka avulla pystyt keskittymään paremmin yrityksesi kehittämiseen.

Ja mikä tärkeintä, saat nauttia levollisista yöunista pelkäämättä, että fokuksesi katoaisi päivittäisestä tekemisestäsi.

Jos haluat kuulla lisää tästä viisastenkivestä,

Tutustu Yritystalouden viisastenkiveen täältä.