Millainen on hyvä tilitoimisto yrityksellesi?

Yrittäjä. Tiedätkö, mistä tunnistat hyvän tilitoimistokumppanin?  

Mietityttääkö sinua näin vuodenvaihteen tienoilla, tarjoaako tilitoimistosi sinulle sellaista palvelua, jota heiltä kaipaisit liiketoimintasi tueksi? Liiketoimintaasi tukeva tilitoimisto on aidosti kiinnostunut yrityksestäsi, ja siitä kuinka sinulla menee.  

Hyvän tilitoimiston ominaispiirteisiin kuuluu luotettavan ja läpinäkyvän toiminnan lisäksi, yrityksen elinkaaren eri vaiheita tukeva palveluvalikoima. Yrityksillä kun on erityyppisiä taloushallinnollisia tarpeita yrityksen eri kehityksen vaiheissa. Lisäksi tilitoimistosi täytyy ymmärtää liiketoimintasi peruslainalaisuudet, jotta he voivat toimia liiketoimintasi tukipilarina vaativia päätöksiä tehdessäsi.  

Moderni tilitoimisto tarjoaa tänä päivänä asiakasyrityksilleen muutakin palvelua kuin esim. kirjanpitoon tai palkanlaskentaan liittyviä palveluita. Yrityksesi taloushallinto, kun koostuu monesta muustakin osa-alueesta, kuten talouden suunnittelusta sekä seuraamisesta, hinnoittelu- ja katelaskelmista. Valitettavan harva tilitoimisto on kuitenkaan lähtenyt (vielä) kehittämään omaa palvelutarjontaansa tähän suuntaan. 

Kaipaisitko yrityksellesi tilitoimistokumppanin, joka on aidosti kiinnostunut yrityksestäsi sekä auttaa sinua saavuttamaan liiketoiminnalle asettamasi tavoitteet?  

Ota  yhteyttä, jos tarvitset sparrausta yrityksesi taloushallinnon päivittämiseen!  

✉ markus@finanstein.fi  

📞 0504047254  

Markus Pakarinen, Finanstein Oy

Palvelut

Yritystalouden viisastenkivi

Pienteollisuusyrityksen toimitusjohtaja.

Minulla on jahtaamasi viisastenkivi, jonka avulla pystyt keskittymään paremmin yrityksesi kehittämiseen.

Ja mikä tärkeintä, saat nauttia levollisista yöunista pelkäämättä, että fokuksesi katoaisi päivittäisestä tekemisestäsi.

Jos haluat kuulla lisää tästä viisastenkivestä,

Tutustu Yritystalouden viisastenkiveen täältä.