Yrityksesi verovähennykset

Yrittäjä, mietitkö säännöllisesti, mitä voit laittaa “firman piikkiin”? 

Tämä kuuma puheenaihe on monen yrittäjän kohdalla aihealue, joka herättää suurta kiinnostusta yrityksen taloushallinnosta puhuttaessa. Tarinoita on yhtä monta kuin kertojaakin siitä, mitä firman piikkiin voi laittaa. Valitettavasti verokarhu ei ole samaa mieltä kaikkien kertojien kanssa firman piikkiin laitettavista kuluista. 

Firman piikkiin laittamisen tarkoituksena on vähentää yrityksesi verotettavaa tulosta, josta verot yritysmuodosta riippuen lopulta maksetaan. Tyhjentävää listaa siitä, mitä verottaja antaa sinun vähentää yrityksesi verotuksessa ei ole olemassakaan. Maailmaan syntyy jatkuvasti uutta liiketoimintaa, ja tästä syystä lainsäätäjät ovat aina myöhässä. 

Hyvä muistisääntö – siitä mitä saat vähentää yrityksesi verotuksessa – on se, että mikäli kulu liittyy SELVÄSTI liiketoimintasi tulon hankkimiseen tai ylläpitämiseen, se on vähennettävissä oleva liiketoiminnan kulu. Tämä on pääsääntö, vaikka erilaisilla kulutyypeillä onkin erityyppisiä sääntöjä verotuksessa. 

Yrityksesi talouskumppanina neuvon sinua myös yrityksesi verovähennyksiin liittyvissä asioissa. Hyödyntäessäsi kaikki lain mahdollistamat verohyödyt, yrityksesi yksinkertaisesti tienaa enemmän rahaa, mikä tarkoittaa sinulle kannattavampaa ja taloudellisesti kestävämpää liiketoimintaa. 

Haluaisitko hyödyntää kaikki mahdolliset verohyödyt ja samalla tienata enemmän? 

Ota yhteyttä: 

✉ markus@finanstein.fi  

📞 0504047254  

Markus Pakarinen, Finanstein Oy

Palvelut

Yritystalouden viisastenkivi

Pienteollisuusyrityksen toimitusjohtaja.

Minulla on jahtaamasi viisastenkivi, jonka avulla pystyt keskittymään paremmin yrityksesi kehittämiseen.

Ja mikä tärkeintä, saat nauttia levollisista yöunista pelkäämättä, että fokuksesi katoaisi päivittäisestä tekemisestäsi.

Jos haluat kuulla lisää tästä viisastenkivestä,

Tutustu Yritystalouden viisastenkiveen täältä.