Budjetointi & taloussuunnittelu

Kärsiikö yrityksesi jatkuvista maksuongelmista? Tuskastuttaako yrityksesi talouden suunnittelu ja seuraaminen? Pelkkien menneisyyttä tarkastelevien kirjanpitoraporttien tuijottaminen ei ole kestävää yrityksen talouden hoitoa.

Budjetointi on tärkeä osa yrityksesi talouden hallintaa. Budjetoinnin tarkoituksena on suunnitella liiketoimintasi tulot ja menot etukäteen. Autan laatimaan yrityksellesi relevantin budjetin, jonka avulla voit seurata yrityksellesi asettamiesi tavoitteiden toteutumista aktiivisesti.

Hyötysi:

  • Tiedät mihin käytät yrityksesi resursseja
  • Opit hyödyntämään budjetointia liiketoimintasi tukena
  • Säästyt ikäviltä taloudellisilta yllätyksiltä

 

Palvelut

Talousohjaus

Yrittäjä tai yrityspäättäjä. Yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa tulee hetkiä, kun talouteen liittyvät toimet, kuten budjetointi, kate- ja hinnoittelulaskelmat vievät sinulta liikaa aikaa. Ulkoistettu talouskumppani auttaa sinua säästämään kallisarvoista aikaasi ja lieventämään taloudenpitoon liittyvää stressiäsi.

Talousohjaus -palveluni on sinulle kustannustehokas ja joustava vaihtoehto kokoaikaisen talousasiantuntijan palkkaamiselle.

Tutustu Talousohjaus – palveluihini täältä.

Ravintolasi talouskumppani

Ravintolayrittäjä. Liiketoimintasi on täynnä prosesseja, jotka ovat suorassa linkissä yrityksesi kannattavuuteen sekä taloudelliseen asemaan.

Ravintolaliiketoimintaasi on mahdotonta kehittää, jos et suunnittele ja seuraa ravintolasi taloutta aktiivisesti. Työskentelin ravintola-alalla kauan aikaa, joten tiedän, mitä sinun täytyy yrityksesi taloudesta seurata.

Ravintolan Talouskumppani -palvelun avulla saat ulkopuolista näkemystä sekä ratkaisuja ravintolaliiketoimintasi kehittämiseksi.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kartoitetaan, kuinka voin auttaa ravintolaasi onnistumaan taloudellisesti paremmin!

Sähköinen kirjanpito

Pienyrittäjä. Säästän sinut turhalta paperisodalta, joten tarjoan kaikki kirjanpitopalveluni sähköisenä, jolloin sinäkin säästät aikaasi. 

Luottamus, läpinäkyvyys ja täsmällisyys takaavat onnistuneen ja lakia noudattavan kirjanpidon tilinpäätöksineen läpi tilikauden.

Tutustu Sähköinen kirjanpito – palveluuni täältä.

Liiketoiminnan kartoitus

Yrittäjä tai Yrityspäättäjä. Autan sinua kirkastamaan yrityksesi tulevaisuutta sekä sille asettamiasi tavoitteita Priole -menetelmän avulla.

Liiketoiminnan kartoitus -palvelun tarkoituksena on myös kurkistaa yrityksesi historiaan ja nykyhetkeen talouden näkökulmasta.

Tutustu Liiketoiminnan kartoitus – palveluuni täältä.

Muut taloushallinnon palvelut yrityksellesi

Yrityksesi elinkaaren aikana tulee monia tilanteita, jolloin erilaisista laskelmista on apua tärkeitä päätöksiä tehdessä.

Olen apunasi esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Julkisen rahoituksen hakeminen yrityksellesi
  • Yrityksesi arvonmääritys yrityskauppatilanteessa
  • Yrityksesi verotuksen optimointi

Tutustu muihin taloushallinnon palveluihini täältä.

Call Now ButtonSOITA MINULLE TÄSTÄ