Finanstein

Värikkään työurani aikana olen kohdannut lukuisia erityyppisiä yrityksiä ja yrittäjähenkisiä persoonia. Usein keskustelu yrittäjien kanssa on ajautunut mutkien kautta itseäni inspiroiviin talousasioihin, jotka liittyvät olennaisesti kaikkeen liiketoimintaan. Taloushallintoa pidetään poikkeuksetta vaikeana sekä lainsäädännön pakottamana toimena, jota tehdään ainoastaan ulkopuolista tahoa varten.

Yhdelläkään yrityksellä, joka haluaa menestyä ja kehittyä kaikessa toiminnassaan ei ole varaa sivuuttaa elintärkeää taloudellista informaatiota, jota moderni taloushallinto yritykselle tuottaa. Taloushallinnon kokeminen enemmänkin mahdollistajana kuin niinkään ulkopuolisen tahon vaatimuksena on asenne, jota Finanstein haluaa olla toiminnallaan muuttamassa yhdessä kumppaneidensa kanssa.

Nimi Finanstein juontaa juurensa kaikkien tuntemaan fyysikko Albert Einsteiniin. Kyseisellä aikakaudella moni pääsi kokemaan suuria ahaa-elämyksiä hänen keksiessään teorioita, jotka auttoivat ihmiskuntaa näkemään ja ymmärtämään maailmaa paremmin. Finansteinin tavoitteena on tarjota samanlaisia wou-reaktioita omille asiakkailleen taloushallintoon liittyvissä asioissa. Toiminnassani panostan pitkäjänteiseen tekemiseen, palveluiden aktiiviseen kehittämiseen sekä aitoon vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa.

Finanstein palvelee pk-yrityksiä, jotka tarvitsevat tuekseen eteenpäin katsovan taloushallinnon kumppanin. Yhteistyöni asiakkaiden kanssa perustuu aitoon välittämiseen, syvään luottamukseen ja ymmärrettävään kommunikaatioon, jolloin taloushallinto muuttuu helpommin lähestyttävämmäksi liiketoiminnan osa-alueeksi. Tämä ruokkii osaltaan myös muita liiketoiminnan osa-alueita sekä tuo näkyväksi myös yrityksen tärkeimmät kilpailuedut ja kehittämistarpeet.

Markus Pakarinen
Perustaja

Palvelut

Talousohjaus

Yrittäjä tai yrityspäättäjä. Yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa tulee hetkiä, kun talouteen liittyvät toimet, kuten budjetointi, kate- ja hinnoittelulaskelmat vievät sinulta liikaa aikaa. Ulkoistettu talouskumppani auttaa sinua säästämään kallisarvoista aikaasi ja lieventämään taloudenpitoon liittyvää stressiäsi.

Talousohjaus -palveluni on sinulle kustannustehokas ja joustava vaihtoehto kokoaikaisen talousasiantuntijan palkkaamiselle.

Tutustu Talousohjaus – palveluihini täältä.

Ravintolasi talouskumppani

Ravintolayrittäjä. Liiketoimintasi on täynnä prosesseja, jotka ovat suorassa linkissä yrityksesi kannattavuuteen sekä taloudelliseen asemaan.

Ravintolaliiketoimintaasi on mahdotonta kehittää, jos et suunnittele ja seuraa ravintolasi taloutta aktiivisesti. Työskentelin ravintola-alalla kauan aikaa, joten tiedän, mitä sinun täytyy yrityksesi taloudesta seurata.

Ravintolan Talouskumppani -palvelun avulla saat ulkopuolista näkemystä sekä ratkaisuja ravintolaliiketoimintasi kehittämiseksi.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kartoitetaan, kuinka voin auttaa ravintolaasi onnistumaan taloudellisesti paremmin!

Sähköinen kirjanpito

Pienyrittäjä. Säästän sinut turhalta paperisodalta, joten tarjoan kaikki kirjanpitopalveluni sähköisenä, jolloin sinäkin säästät aikaasi. 

Luottamus, läpinäkyvyys ja täsmällisyys takaavat onnistuneen ja lakia noudattavan kirjanpidon tilinpäätöksineen läpi tilikauden.

Tutustu Sähköinen kirjanpito – palveluuni täältä.

Liiketoiminnan kartoitus

Yrittäjä tai Yrityspäättäjä. Autan sinua kirkastamaan yrityksesi tulevaisuutta sekä sille asettamiasi tavoitteita Priole -menetelmän avulla.

Liiketoiminnan kartoitus -palvelun tarkoituksena on myös kurkistaa yrityksesi historiaan ja nykyhetkeen talouden näkökulmasta.

Tutustu Liiketoiminnan kartoitus – palveluuni täältä.

Muut taloushallinnon palvelut yrityksellesi

Yrityksesi elinkaaren aikana tulee monia tilanteita, jolloin erilaisista laskelmista on apua tärkeitä päätöksiä tehdessä.

Olen apunasi esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Julkisen rahoituksen hakeminen yrityksellesi
  • Yrityksesi arvonmääritys yrityskauppatilanteessa
  • Yrityksesi verotuksen optimointi

Tutustu muihin taloushallinnon palveluihini täältä.

Call Now ButtonSOITA MINULLE TÄSTÄ