Finanstein

Värikkään työurani aikana olen kohdannut lukuisia erityyppisiä yrityksiä ja yrittäjähenkisiä persoonia. Usein keskustelu yrittäjien kanssa on ajautunut mutkien kautta itseäni inspiroiviin talousasioihin, jotka liittyvät olennaisesti kaikkeen liiketoimintaan. Taloushallintoa pidetään poikkeuksetta vaikeana sekä lainsäädännön pakottamana toimena, jota tehdään ainoastaan ulkopuolista tahoa varten.

Yhdelläkään yrityksellä, joka haluaa menestyä ja kehittyä kaikessa toiminnassaan ei ole varaa sivuuttaa elintärkeää taloudellista informaatiota, jota moderni taloushallinto yritykselle tuottaa. Taloushallinnon kokeminen enemmänkin mahdollistajana kuin niinkään ulkopuolisen tahon vaatimuksena on asenne, jota Finanstein haluaa olla toiminnallaan muuttamassa yhdessä kumppaneidensa kanssa.

Nimi Finanstein juontaa juurensa kaikkien tuntemaan fyysikko Albert Einsteiniin. Kyseisellä aikakaudella moni pääsi kokemaan suuria ahaa-elämyksiä hänen keksiessään teorioita, jotka auttoivat ihmiskuntaa näkemään ja ymmärtämään maailmaa paremmin. Finansteinin tavoitteena on tarjota samanlaisia wou-reaktioita omille asiakkailleen taloushallintoon liittyvissä asioissa. Toiminnassani panostan pitkäjänteiseen tekemiseen, palveluiden aktiiviseen kehittämiseen sekä aitoon vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa.

Finanstein palvelee pk-yrityksiä, jotka tarvitsevat tuekseen eteenpäin katsovan taloushallinnon kumppanin. Yhteistyöni asiakkaiden kanssa perustuu aitoon välittämiseen, syvään luottamukseen ja ymmärrettävään kommunikaatioon, jolloin taloushallinto muuttuu helpommin lähestyttävämmäksi liiketoiminnan osa-alueeksi. Tämä ruokkii osaltaan myös muita liiketoiminnan osa-alueita sekä tuo näkyväksi myös yrityksen tärkeimmät kilpailuedut ja kehittämistarpeet.

Markus Pakarinen
Perustaja

Palvelut

Talousohjaus

Yrityksen elinkaaren eri vaiheissa tulee hetkiä, kun talouteen liittyvät asiat, kuten budjetointi, kannattavuus- ja hinnoittelulaskelmat vievät päätöksentekijöiltä liikaa tehokasta työaikaa. Tällöin talousohjauksen ulkoistaminen tulee ajankohtaiseksi.

Talousohjaus -palveluni on kustannustehokas vaihtoehto taloushallinnon ammattilaisen palkkaamiselle.

Tutustu Talousohjaus – palveluun täältä.

Ravintolan talouskumppani

Ravintolaliiketoiminta on täynnä prosesseja, jotka ovat suorassa linkissä ravintolan kannattavuuteen sekä taloudelliseen asemaan.

Toimintaa on mahdoton kehittää, jos prosessien tehokkuutta ei seurata lainkaan tai edes tunnisteta.

Tarjoamani Ravintolan Talouskumppani -palvelun avulla saat ulkopuolista näkemystä sekä ratkaisuja ravintolaliiketoimintasi kehittämiseksi.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kartoitetaan, kuinka voin auttaa yritystäsi onnistumaan taloudellisesti paremmin!

Digitaalinen kirjanpito

Säästän yrityksesi paperisodalta ja tarjoan kaikki kirjanpitopalveluni sähköisenä.

Luottamus, läpinäkyvyys ja täsmällisyys takaavat onnistuneen ja lakia noudattavan kirjanpidon läpi tilikauden.

Tutustu Digitaalinen kirjanpito – palveluun täältä.

Liiketoiminnan kartoitus

Palvelu, jonka avulla opit tunnistamaan liiketoimintasi ympärillä vaikuttavia megatrendejä ja muutosvoimia.

Liiketoiminnan kartoitus -palvelun tarkoituksena on myös kurkistaa yrityksesi historiaan ja nykyhetkeen talouden näkökulmasta.

Tutustu Liiketoiminnan kartoitus – palveluun täältä.

Muut taloushallinnon palvelut yrityksille

Yrityksen elinkaaren aikana tulee monia tilanteita, jolloin erilaisista laskelmista on apua tärkeitä päätöksiä tehdessä. Voin olla yrityksellesi apuna esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Hinnoittelulaskelmat
  • Innovaatiosetelin tai muun julkisen tuen hakeminen
  • Kannattavuuslaskelmat isoa investointia suunniteltaessa
  • Yrityksen arvonmääritys yrityskauppatilanteessa
  • Yrityksen verotuksen optimointi

Tutustu muihin taloushallinnon palveluihini täältä.