Liiketoiminnan kehitys

Tarvitsetko uudenlaisen tavan suunnitella tulevaa?

Kaipaatko suoraviivaista ja osallistavaa menetelmää yrityksesi tulevaisuuden ja tavoitteiden kirkastamiseen?

Liiketoimintasi parhaat asiantuntijat löytyvät organisaatiostasi ja sidosryhmistäsi.

Hyödyntämällä PRIOLE -menetelmää liiketoimintasi kehittämisessä, saat esim. tietoosi yrityksesi toimialaan vaikuttavat megatrendit sekä muutosvoimat, joihin yrityksesi kannattaa priorisoida toiminnassaan.

Priole -menetelmän keskeiset hyödyt organisaatiollesi:

 

  • Analyyttinen, mutta tehokas. Muutoksen työskentelyn ei tarvitse aina olla raskasta ja vaikeaa.
  • Osallistaa organisaatiosi työntekijät, asiakkaat ja kumppanit etsimään yhdessä perusteellisen ja syvemmän tiedon toimialaasi sen tulevaisuuteen liittyen
  • Tunnistaa nopeasti muuttuvassa maailmassa toimintaympäristösi muutosvoimat sekä organisaatiosi tulevaisuuden kannalta tärkeimmät asiat oikeita valintoja ja päätöksentekoa varten.
  • Priorisoi kehityksen kohteet kestävän suunnitelman luomiseksi.
  • Mahdollistaa muutoksen osaksi arkea. Olemme tarvittaessa tukenasi myös silloin, kun arki alkaa ja muutos organisaatiossasi tapahtuu.

Palvelut

Talousohjaus

Yrittäjä tai yrityspäättäjä. Yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa tulee hetkiä, kun talouteen liittyvät toimet, kuten budjetointi, kate- ja hinnoittelulaskelmat vievät sinulta liikaa aikaa. Ulkoistettu talouskumppani auttaa sinua säästämään kallisarvoista aikaasi ja lieventämään taloudenpitoon liittyvää stressiäsi.

Talousohjaus -palveluni on sinulle kustannustehokas ja joustava vaihtoehto kokoaikaisen talousasiantuntijan palkkaamiselle.

Tutustu Talousohjaus – palveluihini täältä.

Ravintolasi talouskumppani

Ravintolayrittäjä. Liiketoimintasi on täynnä prosesseja, jotka ovat suorassa linkissä yrityksesi kannattavuuteen sekä taloudelliseen asemaan.

Ravintolaliiketoimintaasi on mahdotonta kehittää, jos et suunnittele ja seuraa ravintolasi taloutta aktiivisesti. Työskentelin ravintola-alalla kauan aikaa, joten tiedän, mitä sinun täytyy ravintolayrityksesi taloudessa seurata.

Ravintolan Talouskumppani -palvelun avulla saat ulkopuolista näkemystä sekä ratkaisuja ravintolaliiketoimintasi kehittämiseksi.

Ota yhteyttä niin selvitetään, kuinka voin auttaa ravintolaasi onnistumaan taloudellisesti paremmin!

Sähköinen kirjanpito

Pienyrittäjä. Säästän sinut turhalta paperisodalta, joten tarjoan kaikki kirjanpitopalveluni sähköisenä, jolloin sinäkin säästät aikaasi.

Luottamus, läpinäkyvyys ja täsmällisyys takaavat onnistuneen ja lakia noudattavan kirjanpidon tilinpäätöksineen läpi tilikauden.

Tutustu Sähköinen kirjanpito – palveluuni täältä.

Liiketoiminnan kehitys

Yrittäjä tai Yrityspäättäjä. Autan sinua kirkastamaan yrityksesi tulevaisuutta sekä yritykselle asettamiasi tavoitteita Priole -menetelmän avulla.

Priole auttaa organisaatiotasi silloin, kun ympäröivä maailma muuttuu liian nopeasti ja epävarmuus valtaa mielesi.

Tutustu Liiketoiminnan kehitys – palveluuni täältä.

Muut taloushallinnon palvelut yrityksellesi

Yrityksesi elinkaaren aikana tulee monia tilanteita, jolloin erilaisista laskelmista ja selvityksistä on apua tärkeitä päätöksiä tehdessä.

Olen apunasi esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Rahoituksen hakeminen yrityksellesi
  • Yrityksesi arvonmääritys yrityskauppatilanteessa
  • Yrityksesi verotuksen optimointi

Tutustu muihin taloushallinnon palveluihini täältä.

Call Now ButtonSOITA MINULLE TÄSTÄ