Sähköinen kirjanpito

Haluaisitko hoitaa yrityksesi kirjanpidon, verotuksen, palkanlaskennan ja vuosittaisen tilinpäätöksen luotettavasti ja ajallaan?

Tarjoan sähköistä kirjanpitopalvelua mikroyrityksille, jotka kaipaavat kirjanpitäjältä ymmärrettävää kommunikointia ja aitoa kiinnostusta yrityksen liiketoimintaa kohtaan.

Kirjanpitopalveluni avulla saat myös asiantuntijan neuvoja yrityksesi verotusasioihin.

 

Palveluni kuukausihinta:

– osakeyhtiöille alkaen 79€ + 1,89€ / tosite

– yksityisille elinkeinonharjoittajille alkaen 59€ + 1,89€ / tosite.

Palvelut

Talousohjaus

Yrittäjä tai yrityspäättäjä. Yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa tulee hetkiä, kun talouteen liittyvät toimet, kuten budjetointi, kate- ja hinnoittelulaskelmat vievät sinulta liikaa aikaa. Ulkoistettu talouskumppani auttaa sinua säästämään kallisarvoista aikaasi ja lieventämään taloudenpitoon liittyvää stressiäsi.

Talousohjaus -palveluni on sinulle kustannustehokas ja joustava vaihtoehto kokoaikaisen talousasiantuntijan palkkaamiselle.

Tutustu Talousohjaus – palveluihini täältä.

Ravintolasi talouskumppani

Ravintolayrittäjä. Liiketoimintasi on täynnä prosesseja, jotka ovat suorassa linkissä yrityksesi kannattavuuteen sekä taloudelliseen asemaan.

Ravintolaliiketoimintaasi on mahdotonta kehittää, jos et suunnittele ja seuraa ravintolasi taloutta aktiivisesti. Työskentelin ravintola-alalla kauan aikaa, joten tiedän, mitä sinun täytyy ravintolayrityksesi taloudessa seurata.

Ravintolan Talouskumppani -palvelun avulla saat ulkopuolista näkemystä sekä ratkaisuja ravintolaliiketoimintasi kehittämiseksi.

Ota yhteyttä niin selvitetään, kuinka voin auttaa ravintolaasi onnistumaan taloudellisesti paremmin!

Sähköinen kirjanpito

Pienyrittäjä. Säästän sinut turhalta paperisodalta, joten tarjoan kaikki kirjanpitopalveluni sähköisenä, jolloin sinäkin säästät aikaasi.

Luottamus, läpinäkyvyys ja täsmällisyys takaavat onnistuneen ja lakia noudattavan kirjanpidon tilinpäätöksineen läpi tilikauden.

Tutustu Sähköinen kirjanpito – palveluuni täältä.

Liiketoiminnan kehitys

Yrittäjä tai Yrityspäättäjä. Autan sinua kirkastamaan yrityksesi tulevaisuutta sekä yritykselle asettamiasi tavoitteita Priole -menetelmän avulla.

Priole auttaa organisaatiotasi silloin, kun ympäröivä maailma muuttuu liian nopeasti ja epävarmuus valtaa mielesi.

Tutustu Liiketoiminnan kehitys – palveluuni täältä.

Muut taloushallinnon palvelut yrityksellesi

Yrityksesi elinkaaren aikana tulee monia tilanteita, jolloin erilaisista laskelmista ja selvityksistä on apua tärkeitä päätöksiä tehdessä.

Olen apunasi esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Rahoituksen hakeminen yrityksellesi
  • Yrityksesi arvonmääritys yrityskauppatilanteessa
  • Yrityksesi verotuksen optimointi

Tutustu muihin taloushallinnon palveluihini täältä.

Call Now ButtonSOITA MINULLE TÄSTÄ